stad-land-flod-sallskapsspel-1
stad-land-flod-sallskapsspel-2
stad-land-flod-sallskapsspel-3

Stad-Land-Flod Seurapeli

14,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Tanja
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Själva spelidén är ju inte ny – och man hade lika gärna kunnat skriva på ett vanligt papper, men smidigare och roligare att ha en förtryckt "tabell".
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Stad-Land-Flod on viihdyttävä peli aikuisille ja lapsille ja se sopii mainiosti pelattavaksi yhdessä perheen kanssa koti-iltana. Peli on yhtä hauska alusta loppuun ja siitä tulee pian suosikki kotonanne.

Stad-Land-Flod Seurapeli - Valmistautukaa hassuihin ja hulluihin vastauksiin, kun kaikki pelaajat yrittävät keksiä mahdollisimman uniikkeja ja hauskoja vastauksia joka kategoriaan. Aloita antamalla kaikille pelilappu ja kynä, ja päättäkää sen jälkeen kirjain ensimmäiselle kierrokselle. Nyt jokaisen pelaajan täytyy täyttää sana, joka alkaa tällä kirjaimella, jokaisen valitun kategorian alle. Kaikki voivat saada pisteitä, mutta eniten pisteitä saa se, joka on kirjoittanut jotakin, mitä kukaan muu ei ole kirjoittanut. Tämän pelin pelaamiseen vaaditaan yksinkertaisesti vähän mielikuvitusta.

Peli sisältää pelisäännöt ruotsiksi.

 • Kieli: Ruotsi
 • Ikä: 3-vuotiaasta alkaen
 • Pelaajien lukumäärä: 2+
 • Peliaika: Vaihteleva
 • Sisältää pelilaudan, paperia ja säännöt ruotsiksi