vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
st-patricks-day-swirls-hangande-dekoration-51770-2

St. Patrick's Day Swirls Riippuva Koriste

9,99 €

30-pakkaus

Tilapäisesti loppu
Jos haluat järjestää häikäisevän St Patrick's Day -juhlan, niin ei riitä, että sinulla on vain vähän vihreitä hattuja siellä ja vähän menninkäisiä täällä. Sinun täytyy tietenkin koristella huone tai juhlatilat ylivoimaiseen Patrick's-juhlintaan. Näiden tunnelmallisten kierrekoristeiden ansiosta tulee juhlakoristelusta epäilemättä onnistunut! Etkä saa vähempää kuin 30 yhteensopivaa kierrekoristetta, joita voit ripustella vähän sinne tänne. Lupaamme, että siitä tulee rajun upeaa!

St. Patrick's Day Swirls Riippuva Koriste koostuu yhteensä 30 kierrekoristeesta, jotka ovat väriltään hohtavan vihreitä ja kultaisia. Niistä 14 kpl on yksinkertaisia swirls-koristeita ja 16 kpl swirls-koristeita, joiden alareunassa on vihreät kolmiapilat pahvimateriaalista tekstillä "Happy St. Patrick's Day".

Pahvikoristeissa on kaksi kokoa: kahdeksan kappaletta, jotka ovat kooltaan noin 17 cm ja kahdeksan kappaletta, jotka ovat kooltaan noin 12 cm. Kaikki swirls-koristeet ovat noin 60-75 cm pitkiä ja ne toimitetaan ripustimilla, joten ne on helppo ripustaa esimerkiksi koukkuihin tai omalla teipillä.

Materiaali: Folio ja pahvi.
Tuotenro 51770-1
Kopiera OK

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit