spiderman-deluxe-maskeraddrakt3-1

Spiderman Deluxe Naamiaisasu

69,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Jonatan
  7 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Mycket bra passform, möjligtvis lite lång i benen. Jag är själv 175cm & väger ca 75kg och använde mig av standardstorleken. Riktigt rolig dräkt med inbyggda muskler.
  6 / 6 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Spiderman tai Hämähäkkimies on kaikkien tuntema supersankari, joka oli aikaisemmin täysin tavallinen poika. Yhtenä päivänä häntä puri hämähäkki, jolloin pojasta tuli supersankari ja nyt hän pystyykin melkein mihin vain! Siistiä, eikö? Tee siis itsellesi palvelus ja pukeudu Spidermaniksi seuraaviin naamiaisiin tai halloweenjuhliin!

Spiderman Deluxe Naamiaisasu sisältää haalarin johon on kiinnitetty kenkäsuojat ja kasvonaamio. Naamiaisasu on valmistettu polyesteristä ja saatavana kahdessa aikuisten koossa.

Myydään kappaleittain ja saatavana kahdessa koossa, Standard ja X-Large (aikuisten koko).

Tämä on virallisen lisenssin saanut tuote.