sour-patch-kids-tropical-82917-2
sour-patch-kids-tropical-82917-3

Sour Patch Kids Tropical

alkaen 

3,49 €

Valitse tuoteversio

Makeita, happamia – ja ennen kaikkea hyviä! Amerikkalainen klassikkomakeinen on täällä uutena, trooppisena painoksena, joka ei jätä ketään pettyneeksi. Kokeile itse!  

Sour Patch Kids Tropical ovat pehmeitä ja sitkeitä karkkipaloja erilaisilla trooppisilla mauilla, jotka ovat sisältä makeita ja ulkoa happamia. 

Myydään 99 tai 141 gramman pakkauksessa. 

Ainesosat: Sokeri, Inverttisokeri, maissisiirappi, modifioitu maissitärkkelys, sisältää vähemmän kuin 2 %; viinihappo, sitruunahappo, luonnollinen ja keinotekoinen maku, Väri; E171, E102, E129, E133. Sisältää atsoväriaineita, joilla voi olla negatiivinen vaikutus lasten käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta.  Ingredienser: Socker, Invertsocker, majssirap, modifierad majsstärkelse, innehåller mindre än 2% av; vinsyra, citronsyra, naturlig och artificiell smak, Färg; E171, E102, E129, E133. Innehåller AZO-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 82917

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit