Valikko

Sokerikoristeet Nuotit

12,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Karin Merete
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Käytä näitä suloisia syötäviä nuotteja erilaisten leivonnaisten ja herkkujen koristeluun! Täydelliset kotona kitaransoittoa harjoittelevalle teinille tai musiikkia rakastavalle alakoululaiselle! Paketissa on 6 kpl nuotteja koristeluun.

Sokerikoristeet Nuotit esittää musiikkinuotteja, joita voi käyttää kakkujen ja leivonnaisten koristeluun. Nuotit ovat valmistettu sokerista ja täysin syötäviä. Jokainen nuotti on kooltaan 3,5 cm.

Toimitetaan 6-pakkauksessa, jokainen paketti sisältää 22 grammaa.
Ainesosat : Tomusokeri, vesi, kosteudensäilyttäjä (E422). Sakeuttamisaine (E466). Nestemäinen glukoosi, arabikumi, aromiaine, väriaineet (E171) Saattaa sisältää pieniä jäämiä MAAPÄHKINÖISTÄ. Säilytä kuivassa ja viileässä. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.
Ingredienser: Florsocker, vatten, fuktighetsbevarande medel (E422). Förtjockningsmedel (E466). Flytande glukos, gummiarabicum, smakämne, väriaineet (E171) Kan innehålla spår av JORDNÖTTER. Förvaras torrt och svalt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.