sockerdekorationer-noter-1

Sokerikoristeet Nuotit

20,00 €

Käytä näitä suloisia syötäviä nuotteja erilaisten leivonnaisten ja herkkujen koristeluun! Täydelliset kotona kitaransoittoa harjoittelevalle teinille tai musiikkia rakastavalle alakoululaiselle! Paketissa on 6 kpl nuotteja koristeluun.

Sokerikoristeet Nuotit esittää musiikkinuotteja, joita voi käyttää kakkujen ja leivonnaisten koristeluun. Nuotit ovat valmistettu sokerista ja täysin syötäviä. Jokainen nuotti on kooltaan 3,5 cm.

Toimitetaan 6-pakkauksessa, jokainen paketti sisältää 22 grammaa.
Ainesosat : Tomusokeri, vesi, kosteudensäilyttäjä (E422). Sakeuttamisaine (E466). Nestemäinen glukoosi, arabikumi, aromiaine, väriaineet (E171) Saattaa sisältää pieniä jäämiä MAAPÄHKINÖISTÄ. Säilytä kuivassa ja viileässä. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.
Ingredienser: Florsocker, vatten, fuktighetsbevarande medel (E422). Förtjockningsmedel (E466). Flytande glukos, gummiarabicum, smakämne, väriaineet (E171) Kan innehålla spår av JORDNÖTTER. Förvaras torrt och svalt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 65709-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit