Näytä suurempi kuva

Snugs Deluxe Fleecehuopa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3218
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
39,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Harmittavaa on, kun olet juuri asettunut katsomaan ihanaa elokuvaa, ja silloin soi puhelin, joka on olohuoneen pöydällä. Samalla nenää alkaa kutittaa ja pieni vauvasi ryömii jaloissasi. Kyllä, silloin tarvitaan käsiä. Tällä Snug Deluxe Fleecehuovalla voit jatkaa hyvää oloasi tavalliseen tapaan, ja pidät samanaikaisesti kädet vapaina. Fiksua vai?

Snugs Deluxe Fleecehuopa on välttämättömyys kaikille äideille, isille, tytöille ja pojille, jotka haluavat viedä sohvalla viihtymisen seuraavalle tasolle. Toimii aivan kuten huopa, vaikkakin hihoilla, niin että voit käyttää käsiäsi samalla kun makaat lämmittämässä vartaloasi. Huopa on fleecemateriaalia ja saatavilla aikuisten One size -koossa, mutta sopii myös lapsille, jotka pitävät ylisuuresta huovasta. Koko huopa on kooltaan 215 x 150 cm ja se voidaan pestä pesukoneessa (lue pesuohje ennen pesua).

  • Materiaali: Fleece (100 % polyesteriä)
  • Lukumäärä: Yksittäin
  • Värit: Punainen, Ruskea
  • Koko: Aikuisten one size
  • Voidaan pestä koneessa
  • Mitat: 215 x 150 cm
  • Mitat pakkaus: 33,5 x 28,5 x 15,5 cm

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen69950 tai ladata ne manuaalisesti.
castle