wodden-snakes-barnspel-80270-1
wodden-snakes-barnspel-80270-2

Snakes & Ladders and Ludo Lastenpeli

19,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Amara
  5 päivää sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  väldigt roligt !!!
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tämä edullinen pelilauta ei tarjoa sinulle ainoastaan yhtä – vaan 2 seurapeliä! Kun perhe kyllästyy yhteen, niin käännätte vain pelilaudan ylösalaisin, aloitatte uuden kierroksen ja saatte uuden mahdollisuuden loistaa pelitaidoillanne. 

Snakes & Ladders and Ludo Lastenpeli sisältää pelilaudan, jonka toisella puolella on lastenpeli käärmeet ja tikapuut ja toisella puolella Mökki (Ludo). 2 klassista seurapeliä koko perheelle! 

Käärmeet ja tikapuut säännöt: Kiipeä pelilaudan yläosaan. Käytä tikapuita kiipeämiseen rivin tai kaksi ylöspäin, mutta varo ilkeitä käärmeitä niin, ettet joudu takaisin alkuun. 

Mökki säännöt: Kierrä pelilautaa ja yritä olla ensimmäinen, joka saa kaikki 4 pelinappulaa mökkiinsä, mutta ole varovainen, sillä vastapelaajasi voivat lähettää sinut takaisin alkuun. 

 • Ikäsuositus: 4+
 • Pelaajien lukumäärä: 2-4
 • Peliaika: 20 minuuttia
 • Kielet: Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Englanti
 • Pelityyppi: Lastenpeli, seurapeli