vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
smarties-1

Smarties

alkaen 

4,99 €

Valitse tuoteversio

Voisi ajatella älykkyysosamäärän kasvavan syömällä Smartieseja, mutta tätä ei ole tieteellisesti todistettu. Todistetusti mieli kuitenkin paranee, kun joskus hieman herkuttelee karkeilla. Smarties on nopeasti kohonnut niin lasten kuin aikuistenkin suosikiksi värikkäine suklaapastilleineen iästä huolimatta. Tuubimme sisältää tätä herkkua noin 38 grammaa.

Myydään kappaleittain tai 24 kappaleen pakkauksessa (koko laatikko)

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe , kaakaomassa, voiöljy, vehnäjauho, herajauhe, riisitärkkelys, emulgointiaine (lesitiini), hedelmä- ja vihannesuute (saflori, retiisi, mustaporkkana, sitruuna, hibiskus), spiruliinatiiviste, pintakäsittelyaine (karnauba ja mehiläisvaha), luonnollinen vanilja-aromi. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, skummjölkspulver, kakaomassa, smörolja, vetemjöl, vasslepulver, risstärkelse, emulgeringsmedel (lecitin), frukt- och grönsakssextrakt (safflor, rädisa, svart morot, citron, hibiskus), spirulinkoncentrat, ytbehandlingsmedel (carnauba och bivax), naturlig vaniljarom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Tuotenro 16760

Sisällysluettelo

Arvostelut

121

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit