small-pong-slingshot-battle-1
small-pong-slingshot-battle-2
small-pong-slingshot-battle-3
small-pong-slingshot-battle-4

Small Pong Slingshot Battle

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Saammeko esitellä ehkä hurjimman bilepelin koskaan - Small Pong! Tämä peli on uusi ja hieman paranneltu versio klassisesta Beer Pong -pelistä, jossa tarkoituksena on heittää palloja mukeihin. Jokaisella pöydän sivulla on pieni ritsa, jota käytät pallojen ampumiseen vastustajien kuppeihin. Todella hauska peli, jos pidät enemmän shoteista kun oluesta! 

Small Pong Slingshot Battle on todella hauska bilepeli, joka sisältää puisen pelilaudan, jossa on 22 kappaletta mukeja, pallon joka on kiinni narussa (jota sinun ei tarvitse irrottaa) sekä kaksi kappaletta ritsoja kummallekin puolelle pöytää. Small Pongin säännöt ovat samanlaiset kuin Beer Pongissa, Small Pongissa käytetään vain ritsaa pelkkien käsien sijasta.

  • Materiaali: Puu, muovi
  • Tilavuus: 4 cl (joka muki)
  • Mukien määrä: 22 kappaletta
  • Pallojen määrä: 1 kappale (pallo on narulla kiinni pelilaudan keskellä)