simply-chocolate-rich-arnold-protein-bar-79694-1

Simply Chocolate Rich Arnold Protein Bar

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Kun oli selvää, että Rich Arnold aikoo julkaista uuden proteiinipatukan, monet ymmärsivät, että se tulisi olemaan jotakin aivan erityistä. Ja kyllä vain, se on juuri niin pähkinäinen ja suklainen kuin me kaikki osasimme odottaakin. Täydellinen välipala ennen treeniä, sen aikana ja sen jälkeen! 

Simply Chocolate Rich Arnold Protein Bar myydään kappaleittain 40 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Sokeri, taateli, kaakaomassa, HERAPROTEIINI (MAIDOSTA) (10 %), glukoosi, MAAPÄHKINÄT (8 %), SOIJAPROTEIINI (8 %), vesi, MAAPÄHKINÄJAUHO (5 %), kaakaovoi, HASSELPÄHKINÄT, emulgointiaine: (SOIJAlesitiini), rapsiöljy, pakastekuivattu tyrni (0,5 %), hunaja, suola, GLUKOOSISIIRAPPI (VEHNÄSTÄ). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Sukker/socker, daddel/date, kakaomasse, VALLEPROTEIN (fra MÆLK/MJÖLK) (10%), glukose, PEANUTS/JORDNÖTTER/PEANØTT (8%), SOJA-/SOYAPROTEIN (8%), vand/vatten/vann, PEANUT-/JORDNÖTTER-/PEANØTTMEL/MJÖL (5%), kakaosmør/-smör, HASSELNØDDER/-NÖTTER/-NØTT, emulgator/emulgeringsmedel: (SOJA/SOYA lecithin), rapsolie, frysetørret/frystorkade/frystørkede havtorn (0,5%), honing/honung, salt, GLUKOSESIRUP/-SIRAP (fra HVEDE/VETE). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 79694-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit