ogonmask-med-ratta-1

Silmänaamio Rotalla

4,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • marie
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Sanonnan rotta pizzassa tuntevat varmaan kaikki, mutta oletko kuullut puhuttavan rotasta päässä? Etkö? Se riippuu todennäköisesti siitä, että tässä tarinassa sinulla tulee olemaan päärooli – sen jälkeen, kun saavut halloweennaamiaisiin tässä pelottavan huvittavassa rottanaamiossa. Kanssaihmiset eivät pysty lopettamaan puhumista sinusta ja pian tarinastasi on kehittynyt urbaani legenda.

Silmänaamio Rotalla on tummanharmaa naamio säkkikangasmaisesta materiaalista. Naamiossa on silmänaukot ja hapsutetut reunat. Toisen ohimon kohdalta pilkottaa pitkä ruskeanharmaa rotanhäntä ja toisen ohimon kohdalta rotanpää. Rotan sisään- ja ulosmenoaukoissa on veritahroja ja näyttää siltä, että rotta on yrittänyt nakertaa itsensä pääsi läpi ja juuttunut kiinni. Ällöttävän pelottavaa ja aivan huikean hauska asuste Halloweeniin!

One size (aikuisten koko).