ogonmask-mystique-vit-74271-1
ogonmask-mystique-vit-74271-2

Silmänaamio Mystique Valkoinen

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Julie
  4 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Haluatko pukeutua mystiseksi kummitusmorsiameksi halloweeniin tai ehkä muuntautua itse Tuhkimoksi naamiotanssiaisissa? Anna asullesi taianomainen viimeistely tällä kauniilla venetsialaisella naamiolla! Valkoisena kuin lumi ja aivan, aivan ihanana tulee siitä sadunomainen täydennys asuusi.

Silmänaamio Mystique Valkoinen on valmistettu harsomaisesta pitsimateriaalista ja koristeltu kiemuraisilla kohoneuleilla silmien ja ulkoreunojen ympärillä, sekä suurella valkoisella ruusulla synteettisestä materiaalista ja muutamalla aidolla höyhenellä toisella ohimolla. Kokovalkoinen naamio kiinnitetään yksinkertaisesti pään ympärille joustavalla nauhalla ja se pysyy mukavasti paikoillaan myös silloin, kun irrottelet tanssilattialla kello kahdentoista jälkeen. Yhdistä mielellään romanttiseen leninkiin ja anna silmänaamion loistaa ainoana asusteena tai täydennä muutamalla kimaltelevalla koruilla oikein maagisen bilelookin saamiseksi.

Materiaali: Polyesteri ja aidot höyhenet.
One size (aikuisten koko).