ogonmask-mystique-svart-74270-1
ogonmask-mystique-svart-74270-2

Silmänaamio Mystique Musta

9,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jos aiot vierailla klassisissa naamiaistanssiaisissa à la 1700-luku, vierailla Venetsian karnevaaleilla tai muuttaa itsesi yön kuningattareksi halloweenina, on tämä mahtavan hiilenmusta venetsialainen naamio täydellinen asuste täydentämään sinun arvoituksellista ja viettelevää ulkonäköäsi.

Silmänaamio Mystique Musta on tehty ohuesta mustasta pitsistä ja varustettu monimutkaisilla kohokuvioilla ympäri reunoja ja silmäaukkoja, sekä näyttävällä mustalla ruusulla synteettisestä materiaalista ja parilla aidolla höyhenellä toisella sivulla. Silmänaamio kiinnitetään mukavasti joustavalla nauhalla pään ympäri ja se kestää pysyy paikoillaan koko juhlaillan. Yhdistä ajalle tyypilliseen leninkiin tai naamiaisasuun ja ehkä sopivaan päähineeseen saadaksesi täysimittaisen juhla-asun.

Materiaali: Polyesteri sekä aidot höyhenet
One size (aikuisten koko).