sheriffskjorta-beige-1
youtube video play

Sheriffinpaita Beige

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kaupunkiin on tullut uusi sheriffi. Tee vaikutus tällä kopiolla amerikkalaisesta sheriffinpaidasta, jossa on pitkät hihat, kirjailtu poliisimerkki, rintataskut ja olkalaatat. Ihanteellinen naamiaisiin, polttareihin tai hulluihin kepposiin. Näytä, kuka se on, joka päättää, pidätä rikollinen, tee ruumiintarkastus ja pidä hauskaa. Tämä supercool sheriffinpaita on ihanteellinen, kun vartioit kortteliasi ja varmistat, että viattomat asukkaat ovat turvassa. Kun olet pukeutunut tähän paitaan, tulet taatusti vangitsemaan konnat ja varkaat tai ainakin ystäviesi katseet.

Sheriffinpaita Beige on beige paita, jossa on mustat olkanauhat sekä tyylikkäät napit ja merkkejä muun muassa tekstillä "sheriff".

Saatavana kokoina: Medium/Large ja X-Large