sheriffhalsband-1

Sheriffin kaulanauha

4,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Mia
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Hyvä
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Alexander
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  dålig kvalité på snöret. gick sönder innan jag kom till festen.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Anna-Carin
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Asut pienessä lännenkylässä ja teet työtä niska limassa, että saisit arkipäivän sujuvaksi ja yhteisön elämän rauhalliseksi ja mukavaksi. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä kunnollisia kuin sinä, vaan saavat aikaan epäjärjestystä. Sen vuoksi kaupungissa on oma sheriffi, joka on erittäin kunnioitettava mies. Näet hänet joskus käyskentelemässä hitaasti pääkadulla, kun istut kuistilla. Hän katselee koko ajan maahan, pureskelee tupakkaa ja syljeskelee. Hänellä on hattu silmillä ja käsi vyötäröllä aina valmiina tarttumaan pistooliin, jos rosvoja ilmestyy näköpiiriin. Se tuntuu turvalliselta. Sheriffi ei pelkää mitään.

Purutupakka maistuu yhtä karsealta kuin aina, aivan hirveältä. Mutta koska väki pitää sitä kunnioitusta herättävänä, pureskelet sitä joka tapauksessa. Olet vetänyt cowboy-hatun naamallesi ja katselet maahan, jotta kukaan ei näe, että naamasi on ihan kalpea ja vihertävä, ja voit pahoin sekä hikoilet tupakan vaikutuksesta. Lisäksi pelkäät lähes kaikkea. Olet helposti säikytettävä jänishousu. Tarvitset asetta, kun olet töissä, joten se roikkuu vyötärölläsi. Pidät siitä kovasti kiinni, ettei se tärisisi liikaa. Pistoolit laukeavat helposti, jos ne tärisevät. Sen olet jo oppinut. Otat erittäin hitaita ja varovaisia askelia, jotta et ampuisi itseäsi jalkaan. Ainoa ajattelemasi asia on se, mitä ihmettä teet, jos rosvoja ilmaantuu paikalle.

Sheriffin kaulanauha on klassinen metallista tehty sheriffitähti, joka kiinnitetään kaulaan mustalla narulla. Narun kummassakin päässä on metalliset koristeet.

Mitat: yhteensä noin 80 cm.