vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
sheriffhalsband-28634-2
sheriffhalsband-28634-3
sheriffhalsband-28634-4

Sheriffin kaulanauha

4,98 €

Varastossa (7 kpl)
Asut pienessä lännenkylässä ja teet työtä niska limassa, että saisit arkipäivän sujuvaksi ja yhteisön elämän rauhalliseksi ja mukavaksi. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä kunnollisia kuin sinä, vaan saavat aikaan epäjärjestystä. Sen vuoksi kaupungissa on oma sheriffi, joka on erittäin kunnioitettava mies. Näet hänet joskus käyskentelemässä hitaasti pääkadulla, kun istut kuistilla. Hän katselee koko ajan maahan, pureskelee tupakkaa ja syljeskelee. Hänellä on hattu silmillä ja käsi vyötäröllä aina valmiina tarttumaan pistooliin, jos rosvoja ilmestyy näköpiiriin. Se tuntuu turvalliselta. Sheriffi ei pelkää mitään.

Purutupakka maistuu yhtä karsealta kuin aina, aivan hirveältä. Mutta koska väki pitää sitä kunnioitusta herättävänä, pureskelet sitä joka tapauksessa. Olet vetänyt cowboy-hatun naamallesi ja katselet maahan, jotta kukaan ei näe, että naamasi on ihan kalpea ja vihertävä, ja voit pahoin sekä hikoilet tupakan vaikutuksesta. Lisäksi pelkäät lähes kaikkea. Olet helposti säikytettävä jänishousu. Tarvitset asetta, kun olet töissä, joten se roikkuu vyötärölläsi. Pidät siitä kovasti kiinni, ettei se tärisisi liikaa. Pistoolit laukeavat helposti, jos ne tärisevät. Sen olet jo oppinut. Otat erittäin hitaita ja varovaisia askelia, jotta et ampuisi itseäsi jalkaan. Ainoa ajattelemasi asia on se, mitä ihmettä teet, jos rosvoja ilmaantuu paikalle.

Sheriffin kaulanauha on klassinen metallista tehty sheriffitähti, joka kiinnitetään kaulaan mustalla narulla. Narun kummassakin päässä on metalliset koristeet.

Mitat: yhteensä noin 80 cm.
Tuotenro 28634-1
Kopiera OK

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit