sexpert-quiz-1

Sexpert Quiz Peli

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kuka on kaveriporukkasi seksiasiantuntija? Ota siitä selvää tämän pelin avulla. Peli on yhtä hauska kuin opettavainenkin. Tämä on informaatiota täynnä oleva peli, jossa on suuri määrä kysymyksiä seksistä ja intohimosta. Kysymykset voivat olla hankalia niin kokeneille kuin seksuaalisesti aloittelevillekin. Ota selvää, kuinka hyvin oikeastaan tiedät seksiin liittyvistä asioista, opi asioita pelin aikana ja pidä oikein hauskaa ystävien kanssa! 

Sexpert Quiz Peli on yli 200 seksiin liittyvää kysymystä sisältä kysymyspeli. Kysymykset ovat avoimia kysymyksiä, monivalintavastauksia ja "oikein vai väärin" -mallisia ja ne voidaan kysyä sekä yksittäisiltä että kaikilta pelaajilta. Kysymyksistä esimerkkeinä ovat "Vilken position bränner flest kalorier?" ja "Var sitter mäns g-punkt?". Peli herättää monia keskusteluja, jotka muuten voivat olla tabuja ja vaikea ottaa esille. Jokainen kysymyskortti sisältää myös ehdotettuja vastauksia ja selityksiä, joten pelistä tulee erittäin opettava pelaajille. Mukana on yli 200 kysymyskorttia, pelilauta, 6 pelinappulaa sekä 6 vastauskorttia. Pelaajat siirtävät pelinappuloita pelilautaa pitkin sen mukaan, vastaavatko he oikein vai väärin ja voittaja nimetään porukan Seksiasiantuntijaksi. Peli englanniksi ja vaatii 2-6 pelaajaa.

  • Kieli: Englanti
  • Ikäsuositus: Yli 18-v. 
  • Pelaajamäärä: 2-6
  • Sisältää pelilaudan, 6 pelinappulaa, 6 vastauskorttia ja yli 200 kysymyskorttia