scarab-multiverktyg-1
scarab-multiverktyg-2

Scarab Monitoimityökalu

12,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • William
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Fantastisk.
  3 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Tosi kätevä! Tässä pienessä metallivempaimessa ei ole enempää eikä vähempää kuin kuusi kaikkein tarpeellisinta työkalua, joten se on aivan välttämätön sinulle, joka vietät paljon aikaa leirintäalueilla tai luonnossa seikkaillen. Aina ei huvita raahata mukanaan puolta työkalupakkia, kun on lähdössä vaikka telttailemaan, joten kannattaakin sen sijaan klikata kotiin tämä upea monitoimityökalu. Sillä aivan odottamatta voit joutua tilanteeseen, jossa vaaditaan työkaluja, ja silloin vain loihdit tämän taskustasi ja hoidat ongelman näppärästi kuntoon!

Scarab Monitoimityökalu on ruostumatonta terästä ja sisältää kuusi erilaista työkalua. Voit myös kiinnittää sen avainnippuun, niin se on aina käden ulottuvilla, kun olet liikkeellä.

Scarab Monitoimityökalu sisältää seuraavat työkalut:
 • Pihdit
 • Kaksi erilaista ruuvimeisseliä
 • Puukko
 • Viila
 • Kaapelinkuorija