rok-bubbelmaskin-400w-1
rok-bubbelmaskin-400w-2

Savu- & Kuplakone 440 W

349,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Marcus
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Fläkten går konstant även om det varken produceras rök eller bubblor och stänger då inte av sig så den låter i onödan. Det hade även varit bra att kunna reglera mängden bubblor då det är allt eller inget nu. De blåser inte ut så långt heller, endast någon meter eller två.
  3 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Kaikki muistavat varmasti nuo makeat savukoneet nuorisovuosien discosta, mutta älä huolehdi, niitä on vielä - nyt sitä paitsi kuplilla! Tämän juhlavampaa ei tule, jos kysyt meiltä.

Savu- & Kuplakone 440 W on kone, joka tekee kuplia, savua tai savuntäyttämiä kuplia. Puhallinta, joka puhaltaa kuplia ja savua, voidaan säätää eri nopeuksille ja koolle. Siinä on kauko-ohjain johdolla ja irrotettava säiliö. Sen säiliön tilavuus on 0,8 litraa ja vaatii 2 minuuttia lämmitäkseen.

 • Käyttää 70–90 ml/min
 • 230 VAC, 50 HZ, 440 W
 • Mitat: 373 X 236 X 285 mm
 • Paino: 7,5 kg
 • Kytketään tavalliseen EU pistorasiaan.