sanning-eller-konka-festspel-2
sanning-eller-konka-festspel-1

Sanning eller Konka Partypeli

14,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Valitse, haluatko vastata totuudenmukaisesti kysymykseen vai ottaa vastaan haasteen. Jos olet niin rohkea, että uskallat vastata "konsekvens" (suom. seuraus), haluamme vain varoittaa sinua, sillä kaikkea voi tapahtua... ja tarkoitamme KAIKKEA!

Sanning eller Konka Partypeli on superhauska party- ja kysymyspeli, joka sopii pelaajille 15-vuotiaasta alkaen. Pelissä sinun tulee valita totuus tai seuraus, sitten kysymysten lukija ottaa esiin oikean kortin ja pyytää sinua vastaamaan oikein kiusalliseen kysymykseen tai tekemään vielä kiusallisemman asian. Peli sisältää 100 korttia ja 400 kysymystä.

  • Ikäsuositus: 15-vuotiaasta alkaen
  • Kieli: Ruotsi
  • Pelaajien lukumäärä: 2+
  • Peliaika: Vaihteleva
  • Sisältö: 100 korttia, 400 kysymystä