s-marke-sour-fruit-lollies-10-p-130g-85478-1

S-märke Sour Fruit Tikkarit

2,50 €

10-pakkaus

 − art.nr 85478-1
Luulitko, että S-merkit ulottuvat vain herkullisiin vaahtokarkkeihin ja hyytelömakeisiin asti? Sitten voimme yllättää sinut iloisesti s-merkkisillä sour fruit -tikkareilla! Sama hyvä maku, mutta kirpeänmakeiden tikkareiden muodossa, jotka kestävät pidempään!

S-märke Sour Fruit Clubs ovat sekoitus kovia tikkareita ja herkullisia hedelmämakuja, jotka ovat samanlaisia ​kuin klassiset S-merkit. Pussi sisältää tikkareita, joiden makuina on vadelma, sitruuna, päärynä ja ananas. Tuote on vegaaninen.

Myydään 130 gramman pussissa (10 kappaletta tikkareita). 

Ainesosat: Sokeri, glukoosi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, väriaineet: E101, E141, E160c, E163; aromit. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Socker/sukker, glukos/glukose, surhetsreglerande medel/middel: citronsyra/sitronsyre, färgämnen/farvestoffer/fargestoffer: E101, E141, E160c, E163; aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit