ihoprullbart-trumset-1
ihoprullbart-trumset-2
- Herranjestas, miten kauhealta kuulostaa..."
"- Aaaaargh, olisitko vähän hiljempaa, yritämme katsoa SuomiLOVEA täällä..."
"- Ei taas...lopeta tuo kamala meteli, mene ulos ja tee jotain järkevää..."

Kuulostaako tutulta? Etkö saa ikinä soittaa rauhassa rakkaita rumpujasi, kun perheenjäsenesi eivät tunnu arvostavan harrastustasi? Siinä tapauksessa meillä on sinulle täydellinen tuote - rullattava rumpusetti. Soita rumpuja missä tahansa ilman että sinun tarvitsee murehtia, mitä äitipuoli siitä meinaa. Ymmärsimme, että on melko hankalaa raahata rumpuja sinne ja tänne joka kerta, kun joku valittaa, ja siksi rullattava rumpusetti onkin ihanteellinen ratkaisu. Pieni ja sievä!

Sinun ei tarvitse muuta tehdä kuin liittää rullattava rumpusetti kaiuttimeen tai kuulokkeisiisi ja sitten voit alkaa rummuttaa. Kuulet itse mitä soitat, mutta muut eivät. Rumpusetin koko on vain 38,5 x 27,5 x 2,5 cm ja se painaa hädin tuskin 365 grammaa. Valitettavasti sinun on itse hankittava kaiuttimet/kuulokkeet.

Mukana tulevat: Rumpukapulat, rumpusetti, kaksi pedaalia sekä 9 erilaista rumpuääntä (bassorumpu, snares, hi-hats jne.). Voit myös kuunnella demokappaleita ja nauhoittaa soittoasi. Lisäksi mukana start/stop-toiminto ja paljon muuta. Rumpusetti toimii 2 x AAA-paristoilla, jotka eivät sisälly pakkaukseen, mutta voidaan ostaa erikseen.

  • Materiaalit: Puu, silikoni
  • Mitat: 38,5 x 27,5 x 2,5 cm
  • Paino: 365 grammaa
  • Sis. Rumpusetti, rumpukapulat & pedaalit
  • Input: 2 x AAA-paristot (eivät sisälly)
  • Sisältää englanninkieliset ohjeet
Tuotenro 65085-1

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit