Näytä suurempi kuva

Rallikuski Naamiaisasu

first_saleprice.value: 1524
first_price.value: 4024
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
18,90 € 49,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Odota, kunnes kaikki asentajat ovat valmiita formula-autosi parissa, suorista ajopukusi ja laita päähäsi asianmukainen lippalakki. Sitten vain kaasu pohjaan ja menoksi! Tässä hauskassa kilpa-ajuripuvussa tunnet olevasi todellinen maanteiden kuningas! 

Rallikuski Naamiaisasuun kuuluu haalari ja lippalakki. Haalari on yksinkertaisen mallinen ja se on valmistettu punaisesta, kiiltävästä polyesteristä, jossa on leveitä valkoisia nauhoja ja keltaisia, mustia ja valkoisia haalarimerkin tapaisia yksityiskohtia yläosassa. Lahkeensuut ovat joustavaa resoria hyvän istuvuuden takaamiseksi ja puku kiinnittyy tarranauhan avulla. Vyötäröllä on leveä vyö, jonka keskellä on mustavalkoinen merkki. Lippalakki sopii yhteen haalarin kanssa, edessä on mustakeltainen merkki sekä valkoisia, ohuita viivoja sivuilla ja lipassa. Kengät ja lasit eivät sisälly hintaan. Kokoa mielellään samanlainen kokonaisuus kuin kuvassa.

Koko: One size (aikuisten).

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen29377 tai ladata ne manuaalisesti.
castle