rakna-med-bajs-3
rakna-med-bajs-1
rakna-med-bajs-2
rakna-med-bajs-4
rakna-med-bajs-68439-5

Räkna med Bajs

19,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Helena
  5 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  .
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tämä peli käyttää hyväkseen sitä, että lapset ovat samassa iässä oppiessaan laskemaan kuin arvostaessaan pissa- ja kakkahuumoria eniten (vaikka se ikä ei ehkä oikein koskaan mene ohi?). Jos lapsesi ei pidä matematiikasta, siihen tulee kyllä nopeasti muutos tämän hauskan pelin avulla! Anna lasten oppia laskemaan kakkapökäleiden ja pieruäänien avulla ja tee matikkatunnista mahtavan hauska tapahtuma.

Räkna med Bajs on laskupeli, joka on yhtä pedagoginen kuin hauskakin. Pelissä on tarkoituksena laskea yhteen tai vähentää kakkapökäleitä ja kun pelaaja on laskenut vastauksen, hän tekee pieruäänen. Jos on laskenut oikein, saa kakkapökäleen, ja se, jolla on eniten kakkapökäleitä pelin lopussa, voittaa pelin. Peli sopii yli 3-vuotiaille ja sitä voidaan pelata joko yksin tai useampien henkilöiden kanssa. Peliaika on noin noin 15 minuuttia. Peli sisältää 30 kakkapökälettä, 20 laskukorttia ja arpakuution. Pelisäännöt tulevat mukana.

 • Kieli: Ruotsi
 • Ikäsuositus: 3+ vuotta
 • Pelaajien lukumäärä: 1+
 • Peliaika: 15+ minuuttia
 • Sisältää 30 kakkapökälettä, 20 laskukorttia, arpakuution ja pelisäännöt
 • Pelityyppi: Lastenpeli, pedagoginen peli