staende-spetskrage-79101-1

Pysty Pitsikaulus

14,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Maarit
  11 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Hieno
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Elin
  11 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Banden är för korta för att fästa som på bilden, kan bara knytas runt halsen, vilket ger en sämre passform och look. Kragen viker sig gärna åt fel håll och lägger sig ner. Hade önskat något slags stöd som håller den uppe.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Juhliin ilmestyminen komeassa kauluksessa ei tule antamaan sinulle muuta kuin kunnioitusta muilta vierailta. Tässä saapui kaiketi mahtava veijari, joka on valmis ottamaan vastaan minkä tahansa taistelun! 

Pysty Pitsikaulus on musta komea pitsikaulus goottilaiseen tyyliin, joka on täydellinen lisä naamiaisasuun! Kaulus asetetaan niskalle ja sidotaan sitten selän taakse, jotta kaulus pysyy pystyssä koko illan.  sopii täydellisesti, jos aiot pukeutua ilkeäksi kuninkaalliseksi, vampyyriksi tai goottilaiseksi kammottavaksi naiseksi! 

 • Materiaali: Polyesteri 
 • Sis. Kaulus
 • Koko: One Size