Valikko

Pure Bred Idiot Hot Sauce Roulette

39,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Joakim
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Starkt & mer starkt! Riktigt roligt och STARKT att spela med sin kompis! Men toa-besöker efteråt kan bli rätt jobbig :0 (ring on fire)
  3 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Nyt puhumme haasteista äärimmäisellä tasolla, nimittäin Pure Bred Idiot Hot Sauce Roulette. Superkuuma peli, joka saa jopa kovimmankin machomiehen itkemään!

Pelin ideana on pyörittää nuolta ja katsoa, mistä pullosta sinun täytyy maistaa. Pullot on numeroitu ja ne alkavat vähän miedommasta mausta, kuten yksinkertainen jalapeño äärimmäisiin chilihedelmiin, kuten esimerkiksi pullo numero kaksitoista, joka sisältää seuraavia: habanero ghost pepper, scorpion pepper ja carolina reaper pepper. Tämän hullun sekoituksen lisäksi ovat valmistajat lisänneet kapsaisiiniuutetta, jonka Scoville-arvo on kolme miljoonaa. Mieletöntä! Joten nyt vaaditaan todisteita siitä, oletteko sinä ja kaverisi tarpeeksi mielettömiä pelataksenne tätä äärettömän kuumaa peliä!

Tietoja tuotteesta PureBred Idiot Hot Sauce Roulette:
 • Yhteensä 12 pulloa á 22 ml kastikkeita - miedoista supersupervahvoihin
 • Pyöritä nuolta pelilaudalla ja maista kastiketta, johon se osoittaa
 • EI suositella herkille henkilöille!
 • HUOMIOI että laudan väri saattaa vaihdella (sininen/punainen ym.)

Ainekset:Vesi, viinietikka, suola, ksantaanikumi, valkosipuli, mausteet sekä eri yhdistelmiä seuraavista: jalapeño pepper, habanero pepper, ghost pepper, scorpion pepper, carolina reaper pepper ja kapsaisiiniuute. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei toisin mainita.

Ingredienser:Vatten, vinäger, salt, xantangummi, vitlök, kryddor samt olika kombinationer av jalapeño pepper, habanero pepper, ghost pepper, scorpion pepper, carolina reaper pepper och capsaicinextrakt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.