roda-mattan-vaggdekoration-1

Punainen Matto Giganttinen Seinäkoriste

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Rullaa punainen matto esille! Jos haluat luoda kotiisi ylellistä tunnelmaa, voit antaa vieraidesi astella punaisella matolla. Tämä seinäkoriste sopii täydellisesti hienoksi taustaksi. Anna vieraidesi tuntea itsensä tärkeiksi VIP-vieraiksi. Täydellinen koriste Hollywood-teeman naamiaisiin tai tärkeään yritystapahtumaan. Koristeen leveys on huikeat 15 metriä ja sillä voi peittää suuren osan juhlatilan seinistä, mikä luo tilaan erityisen hienoa juhlatunnelmaa.

Punainen Matto Giganttinen Seinäkoriste koostuu suuresta muovisesta seinäkoristeesta, jossa on aiheena punainen matto, kullanvärinen "naruaita" ja paljon ihmisiä. Koristeen korkeus on 1,22 metriä ja leveys 15,24 metriä.

Toimitetaan yksittäin.