uppblasbar-brottare-maskeraddrakt-1
uppblasbar-brottare-maskeraddrakt-2
uppblasbar-brottare-maskeraddrakt-3

Puhallettava Painija Naamiaisasu

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Lisätarvikkeet

Tuotekuvaus

Kukapa olisi uskonut, että joudut painimatsiin maailman parhaan painijan kanssa kesken naamiaisten? Jep, tämä on toisin sanoen ehkä yksi maailman siisteimmistä ja oudoimmista asuista, joita löytyy! Mutta onhan se nyt siisti!

Puhallettava Painija Naamiaisasu on todella sairas ja ehkä hieman pelottava naamiaisasu aikuisille, joka näyttää siltä, kuin sinut olisi junttamaassa siltaan vanhanaikainen painija. Asu on puhallettava ja paristokäyttöinen tuuletin pitää sen täytenä koko illan. Asetat jalkasi painijan jalkoihin ja asu on tehty niin hyvin, että näytät siltä kuin olisit kaatumaisillasi. Yhdessä asun kanssa toimitetaan kaikki kuvassa näkyvä, paitsi mallin t-paita. Paristokäyttöinen tuuletin on piilossa siistisi asun takapuolella ja se toimii 4 x AA-paristolla (eivät sisälly).

  • Materiaali: Polyesteri
  • Koko: One size (aikuisten koko)
  • Toimii 4 x AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen)
  • Sisältää: asun, jalat, paristokotelon, tuulettimen ja johdon (usb)
  • T-Paita eivät sisälly pakkaukseen

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0