vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Pride-meikki

Pride-liike kehottaa kaikkia olemaan ylpeitä seksuaalisesta identiteetistään, ja kerran vuodessa Pride-liike saa hieman erikoishuomiota Pride-festivaalien ja Pride-kulkueiden muodossa. Se on yleensä fantastinen karnevaalia muistuttava kulkue, joka on täynnä väriä, naurua ja iloa. Pridea juhlitaan kaikkialla maailmassa ja liikkeen tunnetuin symboli on raidallinen sateenkaarilippu. Lipun eri värit – keltainen, oranssi, punainen, violetti, sininen ja vihreä – näyttävät liikkeen moninaisuutta ja edustavat kaikenlaisia erilaisia ihmisiä.

Värikäs meikki Pride-kulkueeseen


Tässä emme toki aio keskittyä Pride-lippuun, vaan Pride-meikkiin. Kaikilla Pride-kulkueessa kulkevien on tapana kantaa iloisen värisiä vaatteita, ja silloin on myös hauska meikata värikkäällä samantyylisellä meikillä. Täältä Partykingiltä voit tilata luomivärejä, huulipunia ja ripsivärejä monissa erilaisissa väreissä. Mitä sanoisit esimerkiksi pitkistä ja tuuheista irtoripsistä kaikissa sateenkaaren väreissä ja keltaisesta ripsiväristä? On jopa olemassa ripsiväri, joka loistaa UV-valossa. Niin coolia ja erilaista! Jos haluat todella erottua juhlissa, meillä on irtoripsiä pienillä LED-valoilla. Ne ovat helpot kiinnittää silmäluomiin ja kehystävät silmää todella upealla tavalla. Jos pidät tästä upeasta neon-efektistä, voit myös panostaa kasvo- ja vartaloväreihin, jotka loistavat pimeässä!

Ylellinen vartaloglitter ja luovat kasvoliidut


Suosittelemme käyttämään vartaloglitteriä halutessasi erityisen ylellisen ja glamourintäyteisen ilmeen. Glitteriä on saatavana useina eri värivaihtoehtoina, ja se sopii täydellisesti käytettäväksi Pride-kulkueessa! Laita upein bilemekkosi yllesi ja laita meikkiisi paljon väriä ja glitteriä, ja olet valmis mihin juhlavaan tilaisuuteen tahansa. Jos haluat maalata ja kirjoittaa iholle, kasvoliidut ovat hyvä vaihtoehto. Voit esimerkiksi piirtää ohimolle pienen sydämen ja perhosen poskeen. Liidut ovat helppokäyttöisiä iholla, mutta jos sinusta on vaikeaa maalata itseäsi, pyydä kaveria avuksi. Saatavilla on myös eri värisiä glitterkyniä, joissa on holografinen efekti. Jos haluat laittaa väriä hiuksiisi, voit hyvin kokeilla hiusliitujamme. Näitä saa myös eri värisinä, joten voit vain valita suosikkivärisi ja sen värin, joka parhaiten sopii yhteen päivän asun kanssa. Päätät itse, haluatko värjätä vain joitakin raitoja vai haluatko värjätä koko tukan. Pride-viikonloppuna voit myös yhdistellä vaatteesi ja meikkisi upeiden irtokynsien kanssa kaikissa sateenkaaren väreissä.

Tervetuloa tutustumaan Pride-meikkeihimme


Tervetuloa tutustumaan kaikkiin Pride-meikkeihin täällä Partykingillä. Olemme aivan varmoja, että löydät monta uutta suosikkia! Väri tekee iloiseksi, joten uskalla panostaa täysillä ja yhdistellä eri värejä, äläkä unohda laittaa myös hieman glitteriä!
Lue lisää