price-me-up-partyspel-1
price-me-up-partyspel-4
price-me-up-partyspel-2
price-me-up-partyspel-3

Price Me Up Juhlapeli

 19,90 €  11,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Eikö ole mielenkiintoista, mitä ihmiset voivat tehdä rahasta? Kuinka paljon vaatisit itse, että katkaisisit toisen kätesi? Tai kuinka paljon vaatisit suorittaaksesi yhdynnän parhaan ystäväsi äidin kanssa? 5 €, 50.000 €, tai jopa 100.000 €? Usko tai älä, mutta ihmiset voivat tehdä varsin kummallisia asioita rahasta...

Price Me Up Juhlapeli on oikein hauska juhlapeli pelattavaksi yhdessä ystävien kanssa. Mutta kuinka sitä pelataan? Ensimmäinen pelaaja nostaa kortin ja lukee sen ääneen. Sitten pelaaja päättää, kuinka monta euroa ja senttiä hänen voidaan ajatella ottavan tehdäkseen sen, mitä kortissa lukee. Muut pelaajat saavat sitten kerätä johtolankoja kysymällä kortin sisältöön liittyviä kysymyksiä. Pelaajan numero yksi, joka nostaa kortin, täytyy olla rehellinen. Kun kaikki johtolangat on kerätty, saavat muut pelaajat arvata hinnan. Se, jolla on eniten kortteja pakan loputtua, on voittaja! Tosi hauska peli, joka paljastaa ystäviesi pimeän rahanhimon.

  • Kieli: Englanti
  • Lukumäärä pelaajia: 2+
  • Peliaika: Vaihtelee
  • Pelityyppi: Korttipeli
  • Ikä: Alkaen 15 vuotta
  • Sisältää peliohjeet