portvinarom-i-pase-73452-1

Portviiniaromi Pussissa

3,50 €

art.nr 73452-1
Tämä viiniaromi tulee varmistamaan, että sinut nimetään vuoden parhaimmaksi kotipanijaksi! Kun makea vahva viini on panimolistalla ja vain portviini kelpaa, niin tämä aromi auttaa sinua saavuttamaan täydellisen aromin.

Portviiniaromi Pussissa on aromi, jota käytetään kotitekoisen Portviinin maustamiseen. Valmistaa 20 litraa viiniä. Paino 102 g.

Ainesosat: Glukoosi, Luontaiset ja luontaisenkaltaiset aromit, E 405 (propyleeniglykolialginaatti), E 270 (Maitohappo), E 296 (Omenahappo). Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.  Ingredienser: Glukos, Naturliga och naturidentiska aromer, E 405 (propylenglukolalginat), E 270 (Mjölksyra), E 296 (Äppelsyra). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit