poker-for-couples-vuxenspel-1
poker-for-couples-vuxenspel-2
poker-for-couples-vuxenspel-3
poker-for-couples-vuxenspel-4
poker-for-couples-vuxenspel-5

Poker for Couples Aikuisten peli

24,99 €

Varastossa (5 kpl)
Olet siis pelannut räsypokeria puolisosi kanssa ja huomannut, että kun peli alkaa tulla mielenkiintoiseksi, se loppuu? Silloin on tämä peli sinua varten, sillä Poker for Couples on peli, joka kiihtyy tosissaan, kun räsypokka tavallisesti loppuu. 

Poker for Couples -peliä voi pelata kahdella tavalla: nopeana ja monimutkaisempana versiona. Nopeassa versiossa pelataan yksinkertaisesti viiden kortin pokeria, jossa jokaisella on kaksi vaihtoa ja pelaaja, jolla on paras pokerikäsi kummallakin kerralla, voittaa haastekortin. Haastekortteja on monta erilaista, mutta yhteistä niille kaikille on, että ne sisältävät kolmesta neljään seksikästä haastetta. Voittaja saa valita, minkä haasteen hän aikoo suorittaa. 

Monimutkaisemmassa versiossa tähtäimenä on saada mahdollisimman monta pistettä sekä parhaalla pokerikädellä että voittamalla pelin. Jokaisella voitetulla pisteellä siirrät pelinappulaasi pelilaudalla yhden askelen eteenpäin ja matkalla maalilinjalle keräät kuumempia ja kuumempia haastekortteja. 

Tietoja tuotteesta Poker for Couples Aikuisten peli:
  • Sisältää: 1 Pelilauta, 2 Pelinappulaa, 20 Kolikkoa, 54 Pelikorttia, 62 Palkintokorttia, joissa 211 seksikästä haastetta, 2 Perääntymiskortti, 2 Takuukorttia ja 1 Sääntövihko. 
  • Huomaa, että kaikki tekstit pelissä ovat englanniksi. 
  • Peliaika: 90-120 minuuttia (nopea versio). 2-3 tuntia (monimutkaisempi versio). 
  • Pakkauksen mitat: 16 x 12 x 5 cm. 
  • Valmistaja: Tingletouch (www.tingletouch.com)
Tuotenro 70969-1

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit