vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
plus-color-tusch-91270-1
plus-color-tusch-91270-2
plus-color-tusch-91270-3
plus-color-tusch-91270-4
plus-color-tusch-91270-5
plus-color-tusch-91270-6
plus-color-tusch-91270-7

Plus Color Tussi

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

14,99 €

Valitse tuoteversio

Oletko sinä seuraava Picasso? Nämä tussikynät ovat tavallista parempia! Erittäin laadukas, vesipohjainen ja täysin peittävä, pumppukärjellä varustettu tussi, joka muuttuu kuivuessaan silkinmataksi. Nämä peittävät värit tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia koristelun tekemiseen maalatuille ja lakatuille pinnoille, mutta myös paperille, kartongille, puulle, metallille, kiveen jne. Se antaa sinulle monia mahdollisuuksia kauniiden ja harmonisten väriyhdistelmien luomiseen kaikenlaisiin esineisiin. 

Miten näitä kyniä käytetään? 
Ravista tussia hyvin ja paina sitten kärkeä varovasti muutaman kerran, jotta väri valuu kärkeen. Huopakärjen vaihtaminen ensimmäisen kerran: Tartu huopakärkeen, vedä se varovasti ulos, käännä se ympäri ja aseta se takaisin. Vaihda seuraavan kerran mukana toimitettuun kärkeen, joka on korkissa. Pinnoille, joilla on värin vuotamisen vaara (esim. käsittelemätön puu), suosittelemme, että maalaat pinnan ensin paljon paremman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Plus Color Tusseissa on ylimääräinen huopakärki korkissa, joten tussi kestää erityisen pitkään. Voit itse asiassa vaihtaa kärjen jopa 4 kertaa, koska jokainen huopakärki on samanlainen molemmista päistä. Plus Color -tussin A-merkintä on todiste siitä, että tuote täyttää erityisen tiukat vaatimukset ympäristövaikutuksista ja mahdollisista haitallisista vaikutuksista sekä lapsille että aikuisille. 

  • Lukumäärä: 3-pakkaus
  • Kynän pituus: 14,5 cm
  • Kärki: 1-2 mm
  • Saatavilla värit: (Kulta/Hopea/Valkoinen), (Keltainen/Oranssi/Punainen), (Vaaleanroosa/Violetti/Vaaleanpunainen), (Vaaleansininen/Turkoosi/Sininen), (Keltavihreä/Vaaleanvihreä/Vihreä), (Valkoinen/Harmaa/Musta)
  • Täyttää erityisen tiukat vaatimukset ympäristövaikutusten sekä mahdollisesti haitallisten vaikutusten osalta sekä lapsilla että aikuisilla
Tuotenro 91270
Kopiera OK

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit