lang-bla-deluxe-peruk-med-glitter-1

Pitkä Sininen Deluxe Peruukki Kimalteella

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Peruukkiverkko

Peruukkiverkko

Beige
2,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Peruukkiverkko

Peruukkiverkko

Musta
2,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Esittelemme oikein upean naamiaisperuukin Leg Avenuelta. Tämä korkealaatuinen peruukki on saatavilla sinisenä, jossa on ripaus kimalletta ja joka tekee siitä täydellisen käytettäväksi niin halloween- ja naamiaisjuhlissa kuin disko- ja 80-luvun juhlissa!

Pitkä Sininen Deluxe Peruukki Kimalteella on saatavilla koossa One size aikuisille ja koostuu litteähiuksisesta, pitkästä ja sinisestä peruukista jossa ripaus kimalletta. Peruukki sopii superhyvin kaikenlaisiin naamiaisiin ja juhliin. Peruukki voidaan föönata, mutta sitä ei saa pestä, suoristaa suoristinraudoilla tai vastaavaa.

  • Materiaali: 100% polyesteri
  • Koko: One Size (aikuisten koko)

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisvaatteista ja tarvikkeista. Ne ovat ehkä hieman kalliimpia, mutta myös täysin omaa luokkaansa!

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!