pistol-till-bomullskulor-1

Pistooli Pumpulikuulille

 4,90 €  3,92 €

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Pumpulipallot

Pumpulipallot

100-pakkaus
3,92 € 4,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Monet lapset rakastavat pistooleilla leikkimistä ja ehkä TV:stä tai elokuvista tuttujen aktionsankareiden esittämistä. Tässä lähtevät rohkeat seikkailemaan ja taistelemaan pahaa vastaan ja päätyvät usein sankareiksi. Laske mielikuvitus valloilleen käyttäen pistoolia, joka ampuu pumpulikuulia, jotka eivät tee kipeää osuessaan, mutta mielikuvituksessa ne ovat varmasti tappavia.

Pistooli Pumpulikuulille on sininen ja jännittävä pistooli, jonka lataat yksinkertaisesti pumpulikuulilla ja laukaiset kohti vihollisiasi. Ehkä käyt sotaa vanhempiasi, sisaruksiasi tai ystäviäsi vastaan? Aseen avulla tulet varmasti voittamaan pahan tälläkin kerralla!

HUOM! Pumpulikuulat eivät sisälly hintaan, mutta voidaan ostaa lisäksi!
 • Lærke
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Irriterende at der står man skal købe kugler til - når de følger med pistolen i forvejen. Selve pistolen er ikke afprøvet endnu, så jeg kan ikke bedømme den.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0