milkshakemuggar-randiga-rosa-4

Pirtelömukit Raidalliset Vaaleanpunaiset

12,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Seija
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kuulutko sinä niihin, jotka vain rakastavat kaikkea, jolla on jotain tekemistä 50-luvun kanssa? Vain se tapa, jolla silloin juotiin pirtelöä, saa sinut tuntemaan, että olet syntynyt väärään aikaan, vai kuinka? Nyt voit vähentää ahdistusta ottaen avuksesi nämä tyypilliset pirtelömukit, joissa on valko-vaaleanpunaiset raidat. Ne ovat aivan täydelliset, kun haluat tuntea itsesi 50-luvun villiksi teini-ikäiseksi hetken ajan.

Pirtelömukit Raidalliset Vaaleanpunaiset toimitetaan 50-pakkauksena ja niihin mahtuu kokonaista 450 ml. Mukit ovat vanhanaikaista mallia ja väriltään valko-vaaleanpunaiset ja raidalliset. Mukit on valmistettu pahvista ja ne lajitellaan yksinkertaisesti paperina kierrätykseen käytön jälkeen.

 • Materiaali: 5% Polyetyleeni, 95% pahvi
 • Koko: 15,5 x 9 cm
 • Tilavuus: 450 ml
 • Paino: 12 g
 • Myydään 50-pakkauksena