Valikko

Pillow Talk Intime Aikuisten peli

9,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Pillow talk on suunnilleen kuin jäykkää jutustelua. Mitä sanottaisiin? Kukaan ei tiedä. Ota sen sijaan esiin tämä korttipeli ja tee koko asiasta hauska juttu. Tämä korttipeli sisältää hävyttömiä kysymyksiä ja vinkkejä siitä, kuinka te parina voitte tulla intiimimmäksi toistenne kanssa ja kokeilla uusia asioita. Mutta ei tule mitään palkkiota, jos vastaatte väärin... 

Pillow Talk Intime Aikuisten peli on korttipeli, joka on suunniteltu auttamaan teitä oppimaan enemmän toisistanne. Pelin tarkoitus on rakentaa seksuaalista intimiteettiä makuuhuoneessa. Jokainen kortti esittää kysymyksiä ja kehottaa seksuaalisiin tehtäviin. Ihanteellinen peli pareille, jotka haluavat tietää enemmän toisistaan ja tehdä jotain hauskaa vuoteessa. Peli on englanninkielinen.