snabbmatsbricka-klassisk-1
snabbmatsbricka-klassisk-2
snabbmatsbricka-klassisk-3

Pikaruokatarjotin Klassinen

7,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Benthe
  3 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kutsu kaverit herkulliselle illalliselle, jossa pääruokana on kaikkien suosikki hampurilaiset ja ranskalaiset! Mutta näitä ei voi tarjoilla mistään tavallisista lautasista. Ei, tarvitset teemaan sopivan tarjottimen! Tämä klassinen punainen pikaruokatarjotin on kuin suoraan pikaruokaravintolasta, ja täydellinen viimeistelemään herkullisen illallisen. Voit olla varma että tämä tekee vieraisiin vaikutuksen! 

Pikaruokatarjotin Klassinen on punainen tarjotin. Tarjottimen pinta on suunniteltu liukumisenestolla, joten voit asettaa tarjoiltavat herkut siihen turvallisesti ja varmasti. Myydään kappaleittain ja saatavana kahdessa eri koossa: Pienen tarjottimen koko on 27,4 cm x 35,5 cm ja keskikokoisen koko 30,5 x 41,5 cm. Valmistettu polypropeenista eikä kestä konepesua. 

 • Mitat: noin 27,4 x 35,5 cm (Pieni), noin 30,5 x 41,5 cm (Keskikokoinen)
 • Materiaali: Polypropeeni
 • Myydään kappaleittain
 • Vain käsinpesu