vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
pez-tabletter-2
Asiakaskuva
kb-pez-tabletter-3

PEZ Tabletit

34,99 €

1,83 kg

Varastossa (10 kpl)
Jos etsit paketoituja makeisia tai karkkia pienissä pakkauksissa juhliin tai tapahtumaan, ehkä klassinen PEZ-karkki voisi olla sopiva? Sinulla ei tarvitse olla edes sitä PEZ-lelua, johon näperrellä ne sisään, sillä on vaikka kuinka helppoa syödä ne sellaisenaan!

PEZ Tabletit ovat pieniä ja hyvänmakuisia tabletteja, jotka on tarkoitettu PEZ-leluun. Niissä on eri hedelmän makuja ja kolan maku. Nami! Siis näpertele tabletit sisään PEZ-säiliöön, jos sinulla on sellainen kotona, ja anna lapsille karkkipäivänä tai kutsujen ongintaan, tai syö ne sellaisina kuin ne ovat. Jokainen pieni PEZ-pakkaus sisältää 8,5 grammaa.

Huomioi, että laatikossa ovat maut ovat lajittelemattomia ja kunkin maun määrä voi vaihdella laatikoittain.

Paino: 1,83 kg (n. 215 kpl).

Toimitetaan kannellisessa muovilaatikossa.

Valmistusaineet Hedelmäpastillit: Sokeri, glukoosisiirappi, happo (E330), happamuudensäätöaine (E331), kovetettu palmurasva, emulgointiaine (E471), aromit, hedelmä- ja kasviuute (omena, musta viinimarja, porkkana, saflori, musta porkkana, bataatti, viinirypäle, sitruuna).

Valmistusaineet Kolanmakuiset pastillit: Sokeri, glukoosisiirappi, happo (E330, E334), happamuudensäätöaine (E331), natriumvetykarbonaatti, kovetettu palmurasva, emulgointiaine (E471), aromit.

Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser Fruktpastiller: Socker, glukossirap, syra (E330), surhetsreglerande medel (E331), fullhärdat palmfett, emulgeringsmedel (E471), aromer, frukt- och växtkoncentrat (äpple, svart vinbär, morot, safflor, svart morot, sötpotatis, vindruva, citron).

Ingredienser Colasmak pastiller: Socker, glukossirap, syra (E330, E334), surhetsreglerande medel (E331), natriumvätekarbonat, fullhärdat palmfett, emulgeringsmedel (E471), aromer.

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52500-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

97

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit