Pennywise IT Deluxe Naamiaisasu

199,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko sinulla tapana piileskellä viemäreissä ja leijailla sateenkaarten läpi - ja yleisesti ottaenkin käyttäytyä oudosti? Siinä tapauksessa tämä asu on tehty juurikin sinulle. Silloin tämä autenttinen naamiaisasu "uudesta" elokuvasta on suorastaan täydellinen!
Loistavasti valmistettu naamiaisasu, jossa on monia yksityiskohtia, sopii niin viemäreissä hengailuun kuin ihmisten pelotteluun naamiaisissakin. Muista ostaa myös punainen ilmapallo! Hehehe...

Pennywise IT Deluxe Naamiaisasu sisältää olkatoppauksellisen, harmaan tunikan, jossa on pitkät hihat ja punaisia palloja sekä vaaleanharmaa kaulus. Tunika on alaosastaan pörröinen ja vatsan kohdalla on kolme pehmeää, punaista palloa sekä kiinniommeltu vyötärönauha.

Pukuun sisältyy myös siihen sopivat harmaat housut, joiden lahkeensuissa on punaisia palloja.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä yksityiskohtana on lateksinen Pennywise-naamio. Naamiossa on täysin sama ilme kuin itse Se-pellelläkin ja tietysti myös hänen oranssinväriset hiuksensa. Naamio peittää koko pään ja siinä on reiät silmille, nenälle ja suulle.

  • Saatavilla kokoja: Standard ja X-Large
  • Sisältää: Naamion, tunikan ja housut
  • Materiaali: 100% Polyesteri (naamio on lateksia)
  • Virallisesti lisensoitu