snopptval-med-sperma-73464-1
snopptval-med-sperma-73464-2
snopptval-med-sperma-73464-3
snopptval-med-sperma-73464-4

Penissaippua Spermalla

19,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Camilla
  9 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  3 / 13 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Olet kuullut sperman nielemisestä ja sylkemisestä ja että siitä voi tulla raskaaksi, mutta oletko kuullut, että voit pestä kätesi spermalla? Tämä penis vaatii vähemmän työtä ennen kuin valkea sisältö työntyy ulos. Mikä olisikaan parempaa kuin puhdistaa itsensä sillä! Spermantäytteinen penissaippua lavuaarillasi on yhtä puhdas kuin kiihottava aina kun peset kätesi.

Penissaippua Spermalla on peniksenmuotoinen saippua, josta valuu spermankaltaista saippuaa. Saatavana tummana ja vaaleana, myydään kappaleittain. Saippuan pohjassa on imukuppi, jonka ansiosta se pysyy vakaasti paikoillaan esimerkiksi pesualtaassa tai suihkunseinässä. Saippua on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Koko: 18 x 7,3 cm. 

 • Koko: Noin 18 x 7,3 cm
 • Sisältää imukupin
 • Myydään kappaleittain