laskig-nunna-mask-1

Pelottava Nunna Naamio

19,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Anna
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Iselin
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Veldig varm og vanskelig å se i masken, men fornøyd med utseende! Utrolig ekkel!
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Sandra
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Olet juuri mennyt luostariin siitä huolimatta, että melkein kaikki jotka tunnet, ovat neuvoneet sinua olemaan tekemättä niin. He luulevat nimittäin, ettei sieltä koskaan pääse pois, kun kerran on mennyt sinne.
Ensimmäiset päivät ovat miellyttävän jännittäviä ja yrität tutustua muihin nunniin. Mutta he eivät ole kovin puheliaita. He tekevät päivittäisiä toimiaan, rukoilevat ja sulkeutuvat sitten huoneisiinsa. Et ole nähnyt heidän syövän tai puhuvan toisilleen. Kummallista, ajattelet ja oletat sen johtuvan hiljaisuuslupauksesta.
Mutta mitä pidemmälle aika kuluu, ymmärrät, että kaikki ei ole niin kuin pitäisi ja päätät jättää luostarin myrskyisenä yönä. Portilla kohtaat nunnista vanhimman. Hän on odottanut pakoasi luostarista, jonka sanotaan olevan viimeinen paikka naisen elämässä. Tämä nunna ei ole niin kuin muut. Hän on kalpea ja hänen silmiensä aluset ovat tummat, hän näyttää melkein kuolleelta. Peräännyt hitaasti hänestä, mutta et pääse pitkälle, sillä takanasi seisovat muut nunnat ryhmässä ja yrittävät pitää sinusta kiinni. Vanhin nunna lähestyy sinua suu avoinna ja kumartuu puoleesi tähdäten kaulaasi. Huudat, mutta turhaan. On liian myöhäistä.

Pelottava Nunna Naamio on lateksinaamio, joka näyttää erittäin vanhalta naiselta valkoisella iholla ja mustat pussit silmien alla. Hänen hampaansa ovat vinossa ja suusta valuu veri, aivan kuin hän juuri olisi ottanut kunnon haukun jostain elävästä. Ehkä sinusta?
Naamio peittää kasvosi ja siinä on joustava nauha, jolla kiinnität sen pääsi ympärille. Päässä on musta päähine valkoisella reunuksella, joka muistuttaa nunnan päähinettä.

One size (aikuisten koko).