paranormal-detectives-spel-75683-1
paranormal-detectives-spel-75683-2

Paranormal Detectives Seurapeli

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

49,98 €

Kuvittele, että heräät eräänä kauniina päivänä ja huomaat hämmästykseksesi, että olet aave! Ja aivan kuin se ei riittäisi, huomaat pian, että joukko tuntemattomia on kokoontunut yrittämään kommunikoida kanssasi toiselta puolelta. 

Paranormal Detectives Seurapeli on seurapeli, jossa yritetään selvittää salapoliisityöllä, kuinka aave menetti henkensä. Yksi pelaaja ottaa aaveen roolin, kun taas muut pelaajat esittävät paranormaaleja etsiviä. Etsivät kysyvät sitten aaveelta yksityiskohtia ja aave vastaa erilaisilla aavemaisilla tavoilla - esimerkiksi asettelemalla kirjaimia kryptisiksi viesteiksi tai pelaamalla tarotkorteilla. Paranormal Detectives Seurapeliin voi osallistua 2-6 pelaaja 12-vuotiaasta alkaen. Pelin pelaaminen kestää noin 45 minuuttia ja se on englanninkielinen. 

  • Pelaajien lukumäärä: 2-6 pelaaja
  • Ikäsuositus: 12-vuotiaasta alkaen
  • Kieli: Englanti
  • Aika: 45 minuuttia
  • Mukana tulee: 1 pelilauta, 35 vuorovaikutuskorttia, 17 tarot-korttia, 3 aavevuorovaikutuskorttia, 28 kertomuskorttia, 5 etsijän suojaa, 1 aavearkki, 1 arkki sulkakynän kanssa, 5 etsiväarkkia, 6 kynää, 2 narua, 5 merkkiä puhelautaan, 10 merkkiä vahingoille 3 aavemittaria. 
Tuotenro 75683-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit