Valikko

Paljettihattu Gangsteri Musta

9,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Anne
  5 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Jeg mistet en slik hatt som dette på en fest en gang, ganske sikker på at den ligger i en åker en plass på bygda. Så jeg savnet denne hatten og måtte bestille ny sånn at jeg slipper å savne den igjen. jeg har kalt den for pelle og er veldig glad i den.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Kalle
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  snygg
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Pukeudu cooliksi gangsteriksi seuraavan kerran, kun sinut on kutsuttu naamiaisiin, mutta tavallisen, tylsän hatun sijaan panet päähäsi tämän kimallehatun. Kukaan ei ole milloinkaan kai saanut liikaa glamouria ja hohtoa, ei edes gangsterit... Musta juhlahattu sopii erinomaisesti käytettäväksi hienommilla päivällisillä, kutsuilla ja uudenvuodenjuhlassa. Pane hattu päähän ja sitten ilta on sinun!

Paljettihattu Gangsteri Musta on pehmeä musta hattu kimaltavilla paljeteilla. Hattu on valmistettu polyesteristä ja saatavana on yksi koko.

Myydään yksittäin ja koko on one size (aikuisten koko).