pappersassietter-kvadrat-mint-1

Pahvialuslautaset Neliö Minttu

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Erittäin tyylikkäät pahvialuslautaset, jotka ovat mintunväriset. Mikset järjestäisi talvikekkereitä? Nämä lautaset sopisivat silloin täydellisesti. Tai mikset hankkisi niitä vaikkapa babyshoweriin tai ristiäisiin? Aluslautaset ovat neliskulmaisia ja niiden kanssa on helppo kattaa pöytä. Voit yhdistellä lautasia muun väristen kanssa, jos haluat. Kun juhlat ovat ohi, lajittelet vain lautaset roskiin ja vältyt seisomassa tiskialtaan ääressä! Ylellistä, tyylikästä ja ihanaa!

Pahvialuslautaset Neliö Minttu ovat neliskulmaisia lautasia, jotka ovat kooltaan noin 18 cm, ja jotka on valmistettu vankasta, kauniin mintunvärisestä pahvista. Helpot yhdistellä ja sovittaa muihin väreihin.  • Myydään 16-pakkauksessa