Näytä suurempi kuva

Pääkallo Greyland Film Naamari

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4024
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 25
selected_index: 0
49,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Pääkalloksi pukeutuminen on aika yleistä, mutta kuinka yleistä on pukeutua näin pelottavan aidon näköiseen pääkallonaamariin? Tässä Greyland Film-tuotemerkin naamarissa sinusta tulee todella kuolleen näköinen... mikä sopii täydellisesti totta kai halloweeniin! Naamari on käsinmuotoiltu ja valmistettu korkealaatuisesta lateksista, joka antaa parhaan mahdollisen istuvuuden ja ulkonäön. Kuolettavan pelottava!

Pääkallo Greyland Film Naamari on Naamari istuu kuin valettu kasvoillasi ja voit syödä ja juoda se päällä. Naamarissa on huomaamattomat aukot silmille/nenälle/suulle ja se peittää koko kasvot. Naamari on valkoinen ja muistuttaa pääkalloa, ja siinä on liikkuva leuka, joka liikkuu samaan tahtiin oman suusi kanssa. Suosittelemme teemanmukaista asua naamaria täydentämään, yksinkertaisesti hupparin huppu päässä tämän naamarin kanssa luo selkäpiitä karmivan efektin! 

Vinkki: Jos naamari istuu huonosti silmien/nenän/suun kohdalta, voit yksinkertaisesti hieman suurentaa reikiä esimerkiksi kynsisaksilla.

Tietoja tuotteesta Pääkallo Greyland Film Naamari:
  • Materiaali: Lateksi
  • Koko: One size (aikuisten koko)
  • Aihe: Pääkallo/kallo
  • Oletko allerginen lateksille/kumille? Siinä tapauksessa suosittelemme, että ET KÄYTÄ tätä naamaria!. 

Huomioitavaa
: Kuvan naamaria ja mallia ei ole muokattu! 

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen46272 tai ladata ne manuaalisesti.
castle