opposuits-winter-woman-kostym-75591-1
opposuits-winter-woman-kostym-75591-2
opposuits-winter-woman-kostym-75591-3
opposuits-winter-woman-kostym-75591-4
opposuits-winter-woman-kostym-75591-5

OppoSuits Winter Woman Puku

alkaen

74,90 €

34

 − art.nr 75591-1
Joskus voi olla vähän kiperää päättää, mihin pukeutuisi jouluaattona. Joko valitset hienomman pukeutumisen, vaellat ympäriinsä yöpuvussa koko päivän tai sitten ostat puvun, jossa on joulun kaikki värit ja aiheet! Sopii erinomaisesti jouluaattoon ja muihin tilaisuuksiin, jos kuulut niihin, jotka juhlivat myös seitsemän päivää ennen joulua ja seitsemän päivää joulun jälkeen. 

OppoSuits-puvut ovat suoria vastakohtia tavallisille puvuille, lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta. Ne on valmistettu hauskoissa, epätavallisissa kuvioissa ja väreissä tarkoin harkitulla muotoilulla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuit-pukuasi uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuuttaan.

HUOMAA että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallia. Suosittelemme sen vuoksi sinua valitsemaan suuremman koon, jos epäröit 2 koon välillä.

OppoSuits Winter Woman Puku on punainen, jouluaiheinen puku. Puku koostuu takista sekä sen kanssa yhteensopivasta hameesta. Takki ja hame on valmistettu polyesteristä ja ne on saatavana 6 eri koossa. 

Saatavana kokoina: 34-44.

HUOM! Ainoastaan yhteensopivat pikkutakki ja hame sisältyvät hintaan.

Koko-opas

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit