opposuits-united-stripes-kostym-1
opposuits-united-stripes-kostym-2

OppoSuits United Stripes Asu

79,99 €

Monet hienommat tilaisuudet ja illanistujaiset vaativat kunnollisen ja sopivan asustuksen ja joskus vaaditaan myös tietynlaista pukukoodia. Silloin olet tärkeän valinnan edessä, joko noudatat pukukoodia tai sitten et ollenkaan. Jos päädyt jälkimmäiseen vaihtoehtoon, suosittelemme vahvasti OppoSuits United Stripes Asua, joka auttaa sinua erottumaan väkijoukosta.

Jos matkustat USA:han ja aiot juhlia kansallispäivää heinäkuun neljäntenä, annat elegantin vaikutelman sinipunavalkeassa tähtien ja raitojen yhdistelmässä ja teet takuulla vaikutuksen amerikkalaisiin tovereihisi kun liitelet ympäriinsä tässä tyylikkäässä USA-puvussa.

OppoSuits on suora vastakohta tavallisille puvuille (paitsi laadun ja istuvuuden osalta) ja ne on valmistettu hauskoihin, epätavallisiin kuoseihin ja väreihin. Kiitos kankaan korkean laadun, voit käyttää OppoSuittiasi uudestaan ja uudestaan, ilman että se menettää istuvuuttaan.

Huomioi, että OppoSuit-puvut ovat slim fit -mallia. Sen vuoksi suosittelemme, että valitset suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

OppoSuits United Stripes Asu sisältää:
  • Puvuntakki vinoilla punavalkoisilla raidoilla. Takissa on kolme taskua ulkopuolella, samoin kuin napitus edessä ja hihansuissa.
  • Siniset puvunhousut taskuilla, vetoketjulla haaroissa sekä taitetut lahkeet.
  • Sininen kravatti valkoisilla tähdillä.

Saatavilla koot: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62.
Tuotenro 32753

Koko-opas

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit