Valikko

OppoSuits The Riddler Naisten Pikkutakki

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Pukeudu yhteensopivaan asuun partnerisi kanssa ja menkää naamiaisiin The Riddle couplena! Tai sitten keräät rohkeutta olla ainoa Arvuuttaja juhlassa. Sopii erinomaisesti naamiaisiin ja halloweeniin.

OppoSuits-puvut ovat suorat vastakohdat tavallisille puvuille, lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta. Ne on valmistettu hauskoissa, epätavallisissa kuvioissa ja väreissä tarkoin harkitulla muotoilulla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuit-pukuasi uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuuttaan.

HUOMAA että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallia. Suosittelemme sen vuoksi sinua valitsemaan suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

OppoSuits The Riddler Naisten Pikkutakki on vihreä takki, jossa on kysymysmerkkejä kuviona. Takkien on valmistettu polyesteristä ja se on saatavana 4 koossa. 

Saatavana kokoina: Small, Medium, Large ja X-Large (naiset).

HUOM! Paita, solmuke ja kengät eivät sisälly hintaan.