opposuits-the-jag-kostym-5
opposuits-the-jag-kostym-6
opposuits-the-jag-kostym-7
opposuits-the-jag-kostym-8
opposuits-the-jag-kostym-9

OppoSuits The Jag Puku

89,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

 • Pierre L
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Jag beställde en st58 som skulle motsvara mitt midjemått, trots att jag normalt har 54 i storlek. Nu är det så att byxorna passar och är helt enligt storleksguiden, och kavajen likaså, över bröstet. Men midjemåttet på kavajen framgår inte i storleksguiden. 104cm på byxorna gick till att vara ca 112cm runt knäppningen på kavajen. Rimligtvis borde ju midjemåttet på byxor och kavaj vara någorlunda i paritet. Kavajen är otroligt stor, både över axlarna, i ärmlängd och över midjan. Tygkvaliteten är 100% polyester vilket är skräptyg och ger bara ett mjae okey då betyg, inte mer än så, och det är väl iof bra att den är tvättbar i 30grader.
  2 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Karl Emil
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Den satt OK, och var snygg. Lite obekväm tykvalitet, men väldigt prisvärd.
  2 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Petter
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  2 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jaguaari - mahtava kissa, joka ei tarkoita ainoastaan aivan tavallista eläintä, vaan symbolisoi myös siistiä urheiluautoa, energiajuomaa ja joka on suosittu kuviointi sukkahousuissa. Tähän asti! Jaguaari voidaan täten liittää jälleen yhteen rajuun asiaan: OppoSuit. Osta tämä fantastinen puku ja laske irti eläimelliset vaistosi.

OppoSuit Jaguar Puku sisältää jaguaarikuvioidun pikkutakin kolmella ulkopuolisella taskulla ja yhdellä piilotaskulla sisäpuolella sekä napitukset hihansuissa ja vyötäröllä. Sisältyy myöskin pari jaguaarikuvioituja puvunhousuja, joissa on vetoketju etumuksessa ja vyölenkit. Viimeisenä, vaikkakaan ei vähäisimpänä, sisältyy myös asuun sopiva kravatti.

Opposuit on täydellinen vastakohta tavalliselle puvulle (pois lukien laatu sekä istuvuus) ja se on valmistettu hauskalla ja epätavanomaisella kuvioinnilla, joka on tarkkaan harkittua designia. Kiitos kankaan laadun, voit käyttää OppoSuits-pukuasi uudelleen ja uudelleen; sitä ei siis voi verrata tavanomaisiin naamiaisasuihin.

Saatavilla koot: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62.