Valikko

OppoSuits Teen Confetteroni Puku

89,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko olemassa mitään juhlallisempaa kuin konfetti? En oikein usko! Astu juhlaan tässä puvussa ja tulet olemaan "the center of attention" muutaman sekunnin sisällä ja koko illan. Erittäin tyylikäs puku, joka sopii erinomaisesti naamiaisiin tai hauskaan tilaisuuteen, jossa pukukoodi on "puku"! 

OppoSuits on suora vastakohta tavallisille puvuille, lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta. Ne on valmistettu hauskoissa, epätavallisissa kuvioissa ja väreissä tarkoin harkitulla muotoilulla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuit-pukuasi uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuuttaan.

HUOMAA että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallia. Suosittelemme sen vuoksi, että valitset suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

OppoSuits Teen Confetteroni Puku sisältää:
  • Kuviollisen pikkutakin. Takissa on 2 tummansinistä nappia etupuolella, 3 taskua ulkopuolella ja 1 piilotasku sisäpuolella
  • Yhteensointuvat puvunhousut, joissa on vetoketjusepalus, taskut ja vyölenkit
  • Solmio samalla kuviolla
Huomaa, että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallia. Valitse suurempi koko, jos epäröit 2 koon välillä.

Saatavana kokoina: 134/140, 146/152, 158/164 ja 170/176.

HUOM! Paita ja kengät eivät sisälly hintaan.